SKIDAKTIV

Om SkidAktiv

SkidAktiv tillhör C Biathlon AB som ägs och drivs av mig - Christofer Eriksson. SkidAktiv erbjuder teknikkurser inom längd- och rullskidåkning och är verksamma i Stockholm. Under sommaren erbjuds kurser i området kring Gärdet och under vintern på konstsnöspåren vid Gärdet och Stockholms Stadion. Under vintern genomförs också längdskidhelger i Storhogna, där boende, mat och teknikpass med videoanalys ingår. 


Jag har en bakgrund som skidskytt och längdskidåkare med både SM-medaljer, världscuptävlingar och OS-deltagande i bagaget. Jag gick skidskyttegymnasiet i Sollefteå (2005-2008) och har genom åren tillhört skidskyttelandslaget (2010-2015), Sveriges Olympiska Kommittés Topp- och Talangprogram (2013-2015) och Försvarsmaktens elitidrottssatsning FM-Elit (2015-2019). Efter tävlingssäsongen 2018/2019 avslutade jag min aktiva idrottskarriär och förmedlar nu via SkidAktiv mina kunskaper och erfarenheter inom träning och skidteknik. Jag har en stor passion för skidåkning, från telemark och toppturer under vårvintern, till skidskyttetävlingar och toppfågeljakt med långa och breda träskidor. Jag drivs av utveckling och att kunna hjälpa dig till att bli en bättre skidåkare, oavsett utgångspunkt eller ambitionsnivå!


Elitmotionärer med lång erfarenhet till nybörjare som precis stått på ett par längdskidor eller rullskidor är varmt välkomna!